Γερμανικός Οίκος LEICHT

Τα έπιπλα και τα είδη επιπλοποϊίας με το πιστοποιητικό ποιότητας RAL-Quality είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα κατασκευασμένα σε Γερμανικά εργοστάσια και έχουν ελεγχθεί έτσι ώστε να προσφέρουν ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης.
Όλα τα μοντέλα επίπλων κουζίνας της LEICHT έχουν περάσει με επιτυχία τα τεστ του Ινστιτούτου Δοκιμών Επίπλων LGA-Norberg. Το πιστοποιητικό GS Safety Seal που κατέχει η LEICHT διασφαλίζει μέγιστη εργονομία, στιβαρότητα, την αντοχή και την ασφάλεια των υλικών.
Η LEICHT έχει βραβευτεί για το εξαιρετικό της Design. Η διεθνούς φήμης κριτική επιτροπή του βραβείου REDDOT έχει βραβεύσει την LEICHT για το μοναδικό της design, τα τελευταία χρόνια ηLEICHT έχει διακριθεί για τα εξής:

2004 – Μοντέλο επίπλων κουζίνας με κρυφά πόμολα “AVANCE”
2005 – Κρυστάλλινα εσωτερικά συρτάρια
2009 – Εσωτερική οργάνωση συρταριών και βαγονέτων “M-Space”
Το βραβείο “Designpreis Deutschland” απονέμεται από την επιτροπή του Design στη Γερμανία και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας. Θεωρείται η ύψιστη Γερμανική διάκριση. Τα τελευταία χρόνια η LEICHT έχει διακριθεί για τα εξής:

2006- Κρυστάλλινα εσωτερικά συρτάρια
2009- Σύστημα κάλυψης του τοίχου “Concept 40”
2010- Ερμάρια με πόρτα σε σχήμα Γ
Το βραβείο iF Design απονέμεται από ένα αξιόπιστο οργανισμό για το εξαιρετικό design. Η ποιότητα και ο σχεδιασμός της LEICHT εντυπωσίασε την διεθνή επιτροπή αρκετές φορές στο παρελθόν τα τελευταία χρόνια.

2006- Κρυστάλλινα εσωτερικά συρτάρια
2009- Ερμάρια με πόρτα σε σχήμα Γ
Η LEICHT Kitchen AG κατέχει το πιστοποιητικό PEFC. Το βραβείο PEFC επιβεβαιώνει ότι τα ξύλα και όλα τα ξύλινα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επίπλων κουζίνας LEICHT προέρχονται από δάση που καλλιεργούνται για τον σκοπό αυτό. Γι 'αυτό η LEICHT Kitchen AG διατηρεί ένα εσωτερικό σύστημα ελέγχου και είναι σύμφωνο με την ισχύουσα διάταξη νόμου "Αλυσίδα παραγωγής, επιμέλειας και απαιτήσεις για τα προϊόντα ξυλείας” του PEFC (Πρόγραμμα για το Πανευρωπαϊκό Συμβούλιο Δασικής Πιστοποίησης).

Newsletter