Ελληνικό Εργοστάσιο HOF

Η KITCHEN GALLERY είναι ιδρυτικός μέτοχος στο πρωτοποριακό Ελληνικό εργοστάσιο HOF, το οποίο χρησιμοποιεί ρομποτική Γερμανική τεχνολογία HOMAG, πρώτες ύλες και μηχανισμούς 70Kg βαρέους τύπου.

Ο Νίκος Αναστασάκης, ο Μιχάλης Πασπάτης και ο Θεόδωρος Τζωρτζόπουλος θεμελιώνουν το σημερινό εργοστάσιο της HOF στην βιομηχανική ζώνη του Ηρακλείου Κρήτης κληροδοτώντας της μια ιστορία που έχει τις ρίζες της πολύ βαθιά, και συγκεκριμένα στις αρχές του αιώνα μας. Η HOF εξακολουθεί σήμερα να είναι ένα από τα ελάχιστα ανταγωνιστικά Ελληνικά εργοστάσια.

Τα υλικά και η τεχνογνωσία HOMAG που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή, είναι Γερμανικής προέλευσης, και πιστοποιημένα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό Ε1 έτσι ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μην περιέχουν καρκινογόνες ουσίες, επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Η τεχνογνωσία και η πείρα που διαθέτει η εταιρεία, της παρέχει την δυνατότητα και την ευελιξία να αντιμετωπίζει, όποτε χρειάζεται, ειδικές εργασίες και κατασκευές. Στη HOF οι Έλληνες αρχιτέκτονες και διακοσμητές έχουν έναν δικό τους χώρο δημιουργίας.

 

Newsletter